6979895689 Σπέτσες
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Σπυριδούλα | Θαλάσσιο Ταξί Σπέτσες - Θαλάσσιες Μεταφορές - Ημερήσιες Κρουαζιέρες


Γνωρίστε το νησί μας και τις ομορφιές του ταξιδεύοντας μαζί μας με άνεση και ασφάλεια.
Το θαλάσσιο ταξί μας “Σπυριδούλα” από το 2007, είναι καθημερινά κοντά σας και πάντα έτοιμο να μεταφέρει εσάς και την οικογένεια ή τους φίλους σας στο σημείο που επιθυμείτε. 

Αν επιθυμείτε να γνωρίσετε το όμορφα μέρη του νησιού μας αλλά και των γύρω περιοχών είμαστε στην διάθεσή σας για να σας μεταφέρουμε άνετα, με ασφάλεια και σε οικονομικές τιμές.

Το θαλάσσιο ταξί μας πραγματοποιεί δρομολόγια όλο το 24ωρο κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας.
 
 
     
     
 
ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Οργανώνουμε καθημερίνα θαλάσσιες μεταφορές δίνοντας την δυνατότητα στους φίλους ταξιδιώτες να γνωρίσουν τον τόπο μας αλλά και τις γύρω περιοχές. 
 
     
     
 
     
     
 
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε για εσάς κοντινές και μακρινές εκδρομές στις παραλίες του νησιού μας, στα γύρω νησιά, στην Πελοπόννησο και όπου αλλού εσείς επιθυμείτε.
 
     
     
 
     
     
 
ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Κατόπιν επικοινωνίας, είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο και μπορούμε να σας μεταφέρουμε με το θαλάσσιο ταξί μας στον Πειραιά, τα γύρω νησιά αλλά και σε όποιο σημείο επιθυμείτε, άμεσα και με ασφάλεια.
 
     
     
 
 
Δίνοντας τη μέγιστη σημασία στην ποιότητα των υπηρεσιών μας αυτό που μας ενδιαφέρει πέρα από όλα τα άλλα είναι η ασφαλή μετακίνηση των ταξιδιωτών. Για αυτόν ακριβώς το λόγο ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και άριστα διατηρημένος, ενώ πληρούμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι. 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
για να συζητήσουμε για την εκδρομή ή την θαλάσσια μεταφορά που επιθυμείτε
να πραγματοποιήσετε.